Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Nanoroušky za nejlepší cenu Nanoroušky za nejlepší cenu
S rouškami se jen tak nerozloučíme, proč si nevybírat stylově? číst celé
Vrchol elegance? Látkové kapesníky na scénu!
14.09.2020 Představujeme
Vrchol elegance? Látkové kapesníky na scénu!
Látkové kapesníky představují tradici a vrchol elegance! číst celé
Co nesmí chybět ve Vaší koupelně?
11.09.2020 Představujeme
Co nesmí chybět ve Vaší koupelně?
Kvalitní tekutá mýdla provoní celou koupelnu a pohladí i vaši pokožku číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nanoroušky za nejlepší cenu
Nanoroušky za nejlepší cenu
S rouškami se jen tak nerozloučíme, proč si nevybírat stylově? číst celé
Vrchol elegance? Látkové kapesníky na scénu!
Vrchol elegance? Látkové kapesníky na scénu!
Látkové kapesníky představují tradici a vrchol elegance! číst celé
Co nesmí chybět ve Vaší koupelně?
Co nesmí chybět ve Vaší koupelně?
Kvalitní tekutá mýdla provoní celou koupelnu a pohladí i vaši pokožku číst celé
Život v MHD : Lidé s hrnky mají charisma!
07.09.2020
Život v MHD : Lidé s hrnky mají charisma!
Přenosné hrnky vyhlašují nesmiřitelný boj plastovým kelímkům! číst celé
Copyright 2020 GREEN AIR s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz