Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Krmítko pro veverky
06.03.2021 Představujeme
Krmítko pro veverky
Ulevit během zimy těm nejzranitelnějším obyvatelům lesních cest a velkých zahrad? Samozřejmě, snad není člověka, co by nesypal v zimě ptáčkům do krmít... číst celé
Nábytek Vasagle
06.03.2021 Představujeme
Nábytek Vasagle
Nábytek od Německé společnosti Vasagle Vás okouzlí svou elegancí a bude dominantou domova. číst celé
Ježkovy voči!
02.11.2020 Představujeme
Ježkovy voči!
Na svých bodlinkách si rozhodně nenosí jablka, živí se masitou potravou a někdy umí pořádně zadupat. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Krmítko pro veverky
Krmítko pro veverky
Ulevit během zimy těm nejzranitelnějším obyvatelům lesních cest a velkých zahrad? Samozřejmě, snad není člověka, co by nesypal v zimě ptáčkům do krmít... číst celé
Nábytek Vasagle
Nábytek Vasagle
Nábytek od Německé společnosti Vasagle Vás okouzlí svou elegancí a bude dominantou domova. číst celé
Ježkovy voči!
Ježkovy voči!
Na svých bodlinkách si rozhodně nenosí jablka, živí se masitou potravou a někdy umí pořádně zadupat. číst celé
Nanoroušky za nejlepší cenu
Nanoroušky za nejlepší cenu
S rouškami se jen tak nerozloučíme, proč si nevybírat stylově? číst celé
Copyright 2021 GREEN AIR s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz