Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
09.05.2020
Květen měsícem ústní hygieny - SLEVY 25%
Protože chceme, aby pro vás nákupy byly výhodné a zajímavé, připravujeme si pro Vás akce a slevy na různé druhy našeho sortimentu. Tento měsíc Vám nab... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
“JE TO JEN JEDNO BRČKO..”, ŘEKLO OSM MILIARD LIDÍ.
14.06.2020 Představujeme
“JE TO JEN JEDNO BRČKO..”, ŘEKLO OSM MILIARD LIDÍ.
Zamýšleli jste se někdy nad tím, že byste chtěli pomoci planetě a přestat produkovat zbytečný odpad? A dotáhli jste Vaši myšlenku do konce? Pokud ano,... číst celé
POZOR, JE VÁŠ DEODORANT BEZPEČNÝ? 😯
28.05.2020 Představujeme
POZOR, JE VÁŠ DEODORANT BEZPEČNÝ? 😯
4 RADY JAK SE VYHNOUT POTENCIONÁLNÍ RAKOVINĚ PRSU ZPŮSOBENÉ HLINÍKEM číst celé
BEN&ANNA - Deodoranty a zubní pasty s příchutí lásky (25% sleva)
12.05.2020 Představujeme
BEN&ANNA - Deodoranty a zubní pasty s příchutí lásky (25% sleva)
BEN&ANNA NATURAL CARE - BUĎ OHLEDUPLNÝ KE SVÉ POKOŽCE, ZUBŮM i PŘÍRODĚ! číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

“JE TO JEN JEDNO BRČKO..”, ŘEKLO OSM MILIARD LIDÍ.
“JE TO JEN JEDNO BRČKO..”, ŘEKLO OSM MILIARD LIDÍ.
Zamýšleli jste se někdy nad tím, že byste chtěli pomoci planetě a přestat produkovat zbytečný odpad? A dotáhli jste Vaši myšlenku do konce? Pokud ano,... číst celé
POZOR, JE VÁŠ DEODORANT BEZPEČNÝ? 😯
POZOR, JE VÁŠ DEODORANT BEZPEČNÝ? 😯
4 RADY JAK SE VYHNOUT POTENCIONÁLNÍ RAKOVINĚ PRSU ZPŮSOBENÉ HLINÍKEM číst celé
BEN&ANNA - Deodoranty a zubní pasty s příchutí lásky (25% sleva)
BEN&ANNA - Deodoranty a zubní pasty s příchutí lásky (25% sleva)
BEN&ANNA NATURAL CARE - BUĎ OHLEDUPLNÝ KE SVÉ POKOŽCE, ZUBŮM i PŘÍRODĚ! číst celé
Copyright 2020 GREEN AIR s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz